A sada malo o kuvanju
- Mileta
- Postovi: 873
- Pridružio se: Nedelja 14 Jul, 2019 11:20
- Lokacija: Zemun
- Plovilo: Polaris Glider
- Dimenzije: 7m x 2.5m
- Status: Offline
Re: A sada malo o kuvanju
Bravo! Vodite računa o zdravlju, sve vam je dijetalno
- Uros
- Postovi: 1634
- Pridružio se: Utorak 04 Jun, 2019 20:53
- Lokacija: Zemun
- Plovilo: Riviera
- Dimenzije: 8.7m x 2.8m
- Status: Offline
- Kontakt:
Re: A sada malo o kuvanju
Bravo majstori! Reci mi, koji motor pokrece razanj...vanbrodski?
Inspektor za visinu kabine
- Djordje
- Postovi: 266
- Pridružio se: Subota 27 Feb, 2021 11:32
- Lokacija: Belegiš
- Plovilo: Singila mingi
- Dimenzije: 9.9m x 2.75m
- Status: Offline
Re: A sada malo o kuvanju
Vala Djordje, bolje nisi mogao da razbiješ forumsku tišinu
...polako i pomalo, pa će biti dugo i dobro...
- George
- Postovi: 620
- Pridružio se: Subota 13 Mar, 2021 07:13
- Lokacija: Senta
- Plovilo: Bombonass
- Dimenzije: 9,6 x 2.6
- Status: Online
Re: A sada malo o kuvanju
Evo predliga za četvrtak, a da ostane i za petak, da ne mora opet da se kuva... Sarma sa dimljenim mesom u zemljanom sudu, kuvana 7 h na laganoj, skroz laganoj vatri, a potom dodata zaprška, pa kuvana još pola sata na malo jačoj vatri (200 C).
Jeste da sam ovo već nekad davno postavljao, ali je toliko dobro, da valja da se podsetimo...
Jeste da sam ovo već nekad davno postavljao, ali je toliko dobro, da valja da se podsetimo...
- Zveki
- Postovi: 642
- Pridružio se: Nedelja 14 Jul, 2019 18:39
- Lokacija: Zemun
- Plovilo: Alibi
- Dimenzije: 7.3m x 2.2m
- Status: Offline
Re: A sada malo o kuvanju
Imam isti takav zemljani....i nagovaram ove moje (već će da se jave ) da ga upotrebimo....ali nikako da nadjemo u isto vreme 7 sati
slobodnog vremena.
Za zaprsku bi se vec organizovali
- Djordje
- Postovi: 266
- Pridružio se: Subota 27 Feb, 2021 11:32
- Lokacija: Belegiš
- Plovilo: Singila mingi
- Dimenzije: 9.9m x 2.75m
- Status: Offline
Re: A sada malo o kuvanju
Ime moje, nadam se da si to i danas spremao, a sutra je petak pa da naletimGeorge napisao: ↑Četvrtak 24 Nov, 2022 12:27Evo predliga za četvrtak, a da ostane i za petak, da ne mora opet da se kuva... Sarma sa dimljenim mesom u zemljanom sudu, kuvana 7 h na laganoj, skroz laganoj vatri, a potom dodata zaprška, pa kuvana još pola sata na malo jačoj vatri (200 C).
Jeste da sam ovo već nekad davno postavljao, ali je toliko dobro, da valja da se podsetimo...
...polako i pomalo, pa će biti dugo i dobro...
- George
- Postovi: 620
- Pridružio se: Subota 13 Mar, 2021 07:13
- Lokacija: Senta
- Plovilo: Bombonass
- Dimenzije: 9,6 x 2.6
- Status: Online
Re: A sada malo o kuvanju
Naravno, ovo je od danas...